еМагазин

Tag : Самсунг галакси

Техно

Samsung во 2019 година го приближува светот со 5G мрежата со тоа што испорачува повеќе од 6,7 милиони Galaxy 5G уреди

Редакција
Samsung Electronics Co., Ltd. во 2019 година испорача повеќе од 6,7 милиони Galaxy 5G паметни телефони насекаде низ светот, пружајќи можност да се искуси брзината...
Техно

Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note10 преку софтверско ажурирање

Редакција
Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на корисниците ослободување на својата креативност и да бидат повеќе продуктивни....