еМагазин

Tag : сапун

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) Монахињите во манастирот Рајчица прават сапуни со мед, козјо млеко и кал со сулфур

Редакција
Еден од најубавите манастири во западна Македонија е тој во дебарското село Рајчица. Тој е женски манастир и е метох на познатиот и најбогатиот македонски
БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Сапунот „Фамилијарно пакување“ од македонската фирма ФЕДОР со Брајова азбука

Редакција
Сапунот „Фамилијарно пакување” од ФЕДОР е првиот козметички производ во Македонија со натпис со Брајова азбука за помош на луѓето со оштетен вид. „ФЕДОР е