еМагазин

Tag : Сашо Давитковски

Бизнис

Сашо Давитковски ја намали сопственоста во „Скопски пазар“ на 10,64 отсто од вкупниот број акции

Никола Осило
„Скопски Пазар“ АД Скопје преку Македонската берза известува дека во изминатиот период по пат на трговски пренос лицето Сашо Давитковски отуѓи 2 обични акции издадени...