еМагазин

Tag : Сашо Коруновски

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил Сашо Коруновски, ректорот на Универзитетот „Св. Климент Охридски“- Битола

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви престави каков имот пријавиле лицата што ги водат универзитетите во Македонија. Каков имот пријавил Сашо Коруновски Проф. д-р Сашо Коруновски, неодамна беше...
Македонија

Сашо Коруновски реизбран за ректор на Битолскиот универзитет

Редакција
Актуелниот ректор на Универзитетот „Св. Климент Охридски“- Битола, проф. д-р Сашо Коруновски, е реизбран на таа функција. На денешните непосредни и тајни избори, членовите на...