еМагазин

Tag : Сектрон

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Сектрон“ го доби тендерот на Владата за набавка на опрема за видео надзор

Никола Осило
Владата на РМ – Генерален секретаријат по распишаниот оглас за набавка на стоки – опрема за видео надзор склучи договор со друштвото за производство, трговија
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Сектрон“ го доби тендерот на МВР за набавка на радио станици

Никола Осило
Министерството за внатрешни работи на РМ по распишаниот тендер за набавка на радио станици и поврзана опрема за ТЕТРА телекомуникациски систем склучи договор со друштвото