еМагазин

Tag : Сем Вакнин

БАШ НИ Е ЌЕФ

Во организација на Асоцијација на менаџери на Македонија во МНТ се оддржа ексклузивниот тренинг со Сем Вакнин

Редакција
На 24-ти ноември 2018 година во просториите на Македонскиот народен театар во Скопје (МНТ), се оддржа ексклузивниот тренинг со проф. д-р. Сем Вакнин. Истиот беше...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Уште само 5 дена за пријавување на ексклузивниот настан на АММ со Сем Вакнин

Редакција
Асоцијацијата на менаџери на Македонија заедно со проф. д-р. Сем Вакнин ја подготви најуникатната тренинг агенда со светот. Воедно, на 24.11.2018, во Македонскиот народен театар...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Можност да се надминат професионалните предизвици – АММ организира тренинг со Сем Вакнин

Редакција
Во Македонија во тек се подготовките за еден од најексклузивните настани. Асоцијација на менаџери на Македонија со проф.д-р Сем Вакнин, го организира првиот тренинг во...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Можноста за ексклузивен тренинг од проф. д-р. Сем Вакнин во Скопје подостапна како никогаш досега

Редакција
Асоцијацијата на менаџери на Македонија со гордост го најавува ексклузивниот тренинг за бихејвиористички техники на продажба со проф. д-р. Сем Вакнин. Тој за сите заинтересирани...