еМагазин

Tag : сенат

Македонија

Францускиот Сенат го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО

Никола Осило
Францускиот Сенат го усвои во прво читање предлог-законот за ратификација на Протоколот за членство на Република Северна Македонија во НАТО. Предлог-законот беше усвоен без измени...