еМагазин

Tag : сертификати

БАШ НИ Е ЌЕФ

Свечено доделени WSET сертификати во „Вински едукатор“ на „Тиквеш“

Редакција
Над 60 учесници на обуките на Лондонската школа за вино и јаки алкохолни пијалаци – Wine & Spirits Education Trust (WSET) се стекнаа со сертификати...