еМагазин

Tag : Северна Република Македонија

Македонија

Ефтов: Името „Северна Република Македонија“ не значи трајно решавање на македонското прашање

Редакција
Васко Ефтов, новинар и директор на ТВ Алфа, во емисијата „Отворено“ на ТВ Алфа, рече дека името „Северна Република Македонија“ не е за долгорочно решение. „Дали...