еМагазин

Tag : СФРЈ

Бизнис ТОП СТОРИИ

Владата бара најмалку 7,5 отсто од депозитите на СФРЈ во „Адриа Банка Виена“

Редакција
Владата на една од последните седници ја разгледала информацијата за регулирање на обврските и побарувањата на земјите сукцесори на поранешна СФРЈ кон и од „Адриа...