еМагазин

Tag : СГС

Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата СГС редовен добитник на тендерите за обезбедување на Археолошкиот музеј

Никола Осило
Национална установа Археолошки музеј на Македонија – Скопје по распишаниот тендер за обезбедување имоти, археолошки предмети, материјали и документација за потребите на НУ Археолошки музеј...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Секјурити груп сервисис“ го доби тендерот на АЕК за обезбедување имот

Никола Осило
Агенцијата за електронски комуникации по распишаниот тендер за набавка на услуги за обезбедување на имот и лица склучи договор со друштвото за услуги „Секјурити груп...