еМагазин

Tag : Шарено лето

ЧИСТА ОКОЛИНА

(Фото) Кристина Арнаудова и децата од „Шарено лето“ собраа 35 ќеси ѓубре во Маврово

Редакција
Децата кои учествуваа на спортско-забавниот летен камп за среќни деца „Шарено лето“ кој е во организација на Кристина Арнаудова, собраа 35 вреќи ѓубре во Маврово.