еМагазин

Tag : шетање

ЖИВОТ

Термини за изнесување на миленичињата согласно новите ограничувања на движење

Редакција
Сопствениците на кучиња кои ги чуваат како домашни миленичиња во станови, ќе може да ги изнесуваат надвор во одредени термини во денот за време на...