еМагазин

Tag : Штерјо Наков

Бизнис

Колку акции во „Фершпед“ поседуваат членовите на Одборот на директори?

Никола Осило
Од членовите на Одборот на директори на „Фершпед“, претседателот Штерјо Наков поседува 259 обични акции или 1,43% од основната главнина на друштвото, генералниот директор Иван...
Бизнис

Штерјо Наков именуван за претседател на Одборот на директори на „Фершпед“

Никола Осило
„Фершпед“ АД Скопје преку Македонската берза известува дека на конститутивната седница на Одбор на директори за претседател на Одбор на директори е именуван Штерјо Наков....
Бизнис

Штерјо Наков и Јасмина Цветаноска избрани за членови на Одборот на директори на „Лотарија на Македонија“

Никола Осило
Собранието на акционери на Лотарија на Македонија на својата седница одржана на ден 16.05.2019 година донесе одлука за членови на Одборот на директори на компанијата...
Бизнис

Колку акции во Хотели Метропол поседува Драган Наков?

Редакција
Од Хотели Метропол АД Скопје, преку Македонската берза, известуваат дека Драган Наков, синот на бизнисменот Штерјо Наков поседува 665 обични акции односно 0,06% од основната...
Локално

(Галерија) Свечено доделени наградите на Општина Штип: Наградени Ангелов, Наков, Азески

Редакција
Свечено ги доделив признанијата по повод празникот Свети Никола на граѓани и компанија кои со своето делување го афирмираат Штип и Република Македонија, информираше градоначалникот...
Локално

Одличје Свети Никола од Општина Штип за Стојанче Ангелов, Штерјо Наков и Бранко Азески

Редакција
Општина Штип годинава одличјето Свети Никола му го додели на генералот Стојанче Ангелов, информира на својот Фејсбук профил, градоначалникот Благој Бочварски. „Општина Штип знае да...