еМагазин

Tag : Симона Николова

Да помогнеме

Пејачот Ѓоко Јовиќ на свирка со неговиот бенд собраа близу 1.000 евра за лекување на Симона Николова

Редакција
Симона е 25 годишна девојка од Скопје која боледува од фридрикова атаксија (нарушување на нервниот систем и немање на рамнотежа на телото). По собирањето на...
Да помогнеме

Потребни се средства за Симона за втор третман со матични клетки

Редакција
Симона е 25 годишна девојка од Скопје која боледува од фридрикова атаксија (нарушување на нервниот систем и немање на рамнотежа на телото). По собирањето на...
Да помогнеме

Половина од сумата за лекување на Симона Николова е собрана, потребни се уште средства

Редакција
Половина од сумата која што е потребна за лекување на Симона Николова е собрана, преостануваат уште половина од средствата кои се потребни. „Дојдовме до 8.000...