еМагазин

Tag : Сис авиејшн

Бизнис ТОП СТОРИИ

Сергеј Самсоненко назначен за управител на авиокомпанијата „Сис авиејшн“

Никола Осило
Централниот Регистар на Република Македонија по пријавата за упис на разрешување и именување на управител и запишување на одлука за промена на актот за основање