еМагазин

Tag : ситуација

Македонија

Министерството за образование ќе преземе мерки според ситуацијата со морбилите на терен

Редакција
Министерството за образование и наука ја следи ситуацијата со епидемијата од морбили, во координација е со министерствата за здравство и за труд и социјална политика...