еМагазин

Tag : скопје-штип

Бизнис

Груевски со поздрав од Будимпешта: „Немој кога ќе се вратам да го видам упропастен автопатот Скопје-Штип!“

Редакција
Повторно од Будимпешта, преку Фејсбук, се јави поранешниот премиер Никола Груевски, овој пат со коментар за новиот автопат Скопје-Штип. „Да прашам, за тие што веќе...