еМагазин

Tag : сместувачки

Бизнис

Еуростат: Во Македонија околу 46.000 легла за сместување туристи

Редакција
Македонија располага со околу 46.000 легла за сместување туристи од кои 20.500 хотелски, покажува најновата анализа на Еуростат. Листата ја предводи  Франција со 5,1 милион легла што...