еМагазин

Tag : Социјалдемкратската младина на Македонија

Македонија

Кои се новите членови на Извршниот комитет на Социјалдемократската младина на Македонија

Редакција
Денеска, се одржа првата седница на Централниот одбор на Социјалдемкратската младина на Македонија (СДММ), на која што беа избрани секретар, потпретседатели, огранизационен секретар и нов...