еМагазин

Tag : Соларпро холдинг

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Соларпро Холдинг“ го доби тендерот на Градската болница „8-ми Септември“ за набавка на струја вреден 403.000 евра

Редакција
ЈЗУ Градска општа болница „8-ми Септември“ Скопје по распишаниот тендер за снабдување со електрична енергија склучи договор со „Соларпро Холдинг“ АД Софија Р. Бугарија –...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Бугарската „Соларпро холдинг“ го доби тендерот на Народна банка за набавка на струја вреден 272.000 евра

Никола Осило
Народната банка по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со „Соларпро холдинг“ АД Софија Р.Бугарија – подружница во Македонија. Вредноста на склучениот...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Бугарската „Соларпро холдинг“ го доби тендерот на кочанскиот „Водовод“ за набавка на струја вреден 498.000 евра

Никола Осило
КЈП „Водовод“ – Кочани по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со „Соларпро холдинг“ АД Софија Р. Бугарија – подружница во Република...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Бугарската „Соларпро холдинг“ го доби тендерот на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ за набавка на струја вреден 607.000 евра

Никола Осило
Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Ректорат по распишаниот тендер за набавка и испорака на електрична енергија од лиценциран снабдувач склучи договор со „Соларпро холдинг“...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Бугарската „Соларпро холдинг“ го доби тендерот на Градски паркинг – Скопје за набавка на струја вреден 61.000 евра

Никола Осило
ЈП Градски Паркинг – Скопје по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со „Соларпро холдинг“ АД Софија Р.Бугарија – подружница во Македонија. Вредноста...