еМагазин

Tag : СОС број

Локално

Безбедни на планините во Охрдискиот регион: 13 112 е нов број за СОС-повици

Редакција
Воспоставувањето на телефонски број за СОС-повици (13 112), во случај на планинска несреќа е нов почеток за развојот на планинарството, како рекреативен спорт од една...