еМагазин

Tag : Супертрејд

Бизнис

„Супертрејд“ го доби тендерот на општина Куманово за набавка на нафта за греење вреден 414.000 евра

Никола Осило
Општина Куманово по распишаниот тендер за набавка на масло за горење екстра лесно (ЕЛ1) за потребите на Општина Куманово, основни и средни училишта за учебна...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Супертрејд“ го доби тендерот на битолската Клиничка болница за набавка на мазут и масло за греење вреден 227.000 евра

Никола Осило
ЈЗУ Клиничка болница Битола по распишаниот тендер за набавка на мазут и екстралесно масло за греење склучи договор со друштвото за производство, промет и услуги...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Окта“ и „Супертрејд“ го добија мултимилионскиот тендер на Дирекцијата за задолжителни резерви на нафта за набавка на дизел

Никола Осило
Дирекцијата за задолжителни резерви на нафта и нафтени деривати по распишаниот тендер за набавка на еуродизел БС (Д-Е-V) во количина до 10.371.000 литри склучи договор...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Супертрејд“ го доби тендерот на општина Ѓорче Петров за набавка на масло за горење вреден 11,5 милиони денари

Никола Осило
Општина Ѓорче Петров по распишаниот тендер за набавка на масло за горење екстра лесно ЕЛ-1 за потребите на општината, основните училишта и детската градинка за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Супертрејд“ го доби тендерот на општина Куманово за набавка на 558.000 литри масло за горење

Никола Осило
Општина Куманово по распишаниот тендер за набавка на 558.000 литри екстра лесно (ЕЛ1) масло за горење за потребите на Општина Куманово односно за основните и...