еМагазин

Tag : СВ-ИНвест

Бизнис ТОП СТОРИИ

„СВ-Инвест“ го доби тендерот на ЕЛЕМ за текнолошко чистење во РЕК Битола тежок 809.000 евра

Никола Осило
АД Електрани на Македонија – Скопје (ЕЛЕМ) по распишаниот тендер за набавка на услуга од технолошко чистење на БТО системите во ПЕ Рудници, РЕК Битола
Бизнис ТОП СТОРИИ

„СВ-Инвест“ го доби тендерот на ЕЛЕМ за помошна механизација во РЕК Битола тежок 53 милиони денари

Никола Осило
АД Електрани на Македонија – Скопје по распишаниот тендер за ангажирање на помошна механизација за потребите на рударска оператива во ПЕ Рудници, РЕК Битола склучи
Бизнис ТОП СТОРИИ

СВ-Инвест го доби тендерот на ЕЛЕМ за ископ во РЕК Битола вреден 49 милиони денари

Никола Осило
АД Електрани на Македонија – Скопје по распишаниот тендер за ископ на јаловина (инвестициона откривка) за ПК ПЈС Суводол, РЕК Битола склучи договор со друштвото