еМагазин

Tag : „Т.Н.Т“

Македонија

Продолжуваат судењата за Титаник, Т.Н.Т., несреќатата кај Ласкарци и Маџар Телеком

Редакција
Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска се закажани нови рочишта за предметите Титаник, Т.Н.Т.,  несреќата кај Ласкарци и Маџар Телеком. Судењето за автобуската несреќа...
Македонија

Дисциплински за адвокатите: Предметот „Т.Н.Т“ нема да се преведе на албански јазик

Редакција
Судењето за предметот „Т.Н.Т“ за уривањето на комплексот „Космос“ на инвеститорот Фијат Цановски се одложи за 25 ноември, поради полициска наредба за спроведување на обвинетиот...
Македонија

Продолжува судењето за „Монструм“, „Маџар Телеком“ и „Т.Н.Т.“

Редакција
Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска треба да се одржат нови рочишта за случаите „Монструм“, „Маџар Телеком“ и „Т.Н.Т.“. Судењето за петкратното убиство кај...
Македонија

Нови рочишта за „Тортура“, „Титаник 3“ и „Т.Н.Т.“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска се закажани нови рочишта за „Тортура“, „Титаник 3“ и „Т.Н.Т.“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Предметот „Тортура“ на СЈО...
Македонија

Продолжуваат судењата за „Насилство во Општина Центар“, „Таргет-Тврдина“ и „Т.Н.Т.“

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат нови рочишта за случаите „Насилство во Општина Центар“, „Таргет-Тврдина“ и „Т.Н.Т.“ на Специјалното јавно обвинителство...
Македонија

Нови рочишта за „Таргет-Тврдина“, „Т.Н.Т“ и “Тарифа“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани нови рочиште за предметите „Таргет-Тврдина“, „Т.Н.Т“ и „Тарифа“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Во предметот „Таргет-Тврдина“...
Македонија

Нови рочишта за „Тортура“, „Тарифа“, „Т.Н.Т.“ и „Тотал“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска продолжуваат судењата за случаите „Тортура“, „Тарифа“, „Т.Н.Т.“ и „Тотал“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Предметот „ТНТ“, се наоѓа во...
Македонија

Нови рочишта за „Тендери“, „Тортура“, „Т.Н.Т.“, „Тарифа“ и „Траекторија“

Редакција
Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство „Тендери“, „Тортура“, „Т.Н.Т.“, „Тарифа“ и „Траекторија“. Случајот „Тендери“ во кој...
Македонија

Јанакиески донесен од затворот „Скопје“ на судењето за рушењето на „Космос“

Редакција
Поранешниот министер за транспорт и врски Миле Јанакиески денеска од затворот „Скопје“ беше донесен во Кривичниот суд на ново рочиште за случајот „Т.Н.Т“ на Специјалното...
Македонија

Нови рочишта за  „Т.Н.Т.“ и „Титаник 3“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд за денеска се закажани нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), „Т.Н.Т.“ и „Титаник 3“. На судењето за  „Т.Н.Т.“ што...