еМагазин

Tag : ТАНЦЛАБ

БАШ НИ Е ЌЕФ

Отворен интернационалниот повик за аплицирање на Dancelab2019

Редакција
По четврти пат отворен интернационалниот повик DANCELAB 2019, на кој може да аплицираат млади кореографи ширум светот. Под уметничко водство на македонскиот амбасадор во танцот,