еМагазин

Tag : Тинк Тенк

БЕНЧМАРК

Започна тинк тенк форумот „Стимулирање на стратешка автономија. Придонесот на Западен Балкан за заедничка европска иднина“

Редакција
Тинк тенк форумот „Стимулирање на стратешка автономија. Придонесот на Западен Балкан за заедничка европска иднина“ во организација на Институт за демократија „Социетас Цивилис“ во соработка...
БЕСПАРИЦА

Започна тинк тенк форумот „Зајакнување на европската интеграција на Западен Балкан – Учејќи од минатото, подготвувајќи се за иднината”

Редакција
Тинк тенк форумот „Зајакнување на европската интеграција на Западен Балкан – Учејќи од минатото, подготвувајќи се за иднината” во организација на Институт за демократија „Социетас...