еМагазин

Tag : титаник3

Македонија

Нови рочишта за „Титаник“ и „Титаник 3“ на СЈО

Редакција
Во Основниот кривичен суд во Скопје денеска се закажани нови рочишта за „Титаник“ и „Титаник 3“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Титаник“ што се
Македонија

Нови рочишта за „Тортура“, „Титаник 3“ и „Т.Н.Т.“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска се закажани нови рочишта за „Тортура“, „Титаник 3“ и „Т.Н.Т.“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Предметот „Тортура“ на СЈО
Македонија

Продолжуваат судењата за „Маџар телеком“, „Титаник“ и „Титаник 3“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје денеска треба да се одржат судења за „Маџар телеком“, „Титаник“ и „Титаник 3“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Предметот „Маџар
Македонија

Продолжуваат судењата за „Топлик“, „Триста“ и „Титаник 3“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд денеска треба да се одржат нови рочишта за предметите на Специјалното јавно обвинителство (СЈО), „Топлик“ и „Титаник 3“ и „Триста“. Во случајот
Македонија

„Титаник 3“ по третпат почнува со слушање на „бомбите“ како материјални докази

Редакција
Со изведување на материјални докази, поточно со слушање на разговори од „бомбите“, во Кривичниот суд почна рочиштето за предметот “Титаник 3” на Специјалното јавно обвинителство
Македонија

Во „Титаник 3“ на СЈО назначен нов судија, следното рочиште на 15. март

Редакција
Со назначување на нов судија во предметот, судијката Марија Клетичка, денеска повторно почна рочиштето за случајот „Титаник 3“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Имено, пред
Македонија

„Титаник 3“ продолжува на 22 февруари, за да се обезбеди клучен сведок

Редакција
Судењето за изборни нерегуларности на локалните избори во 2013 година „Титаник 3“ се одложува за 22 февруари со цел да се вложат дополнителни напори за
Македонија

Нови рочишта за „Таргет-Тврдина“, „Тарифа“ и „Титаник 3“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд во Скопје за денеска се закажани нови рочишта за „Таргет-Тврдина“, „Тарифа“ и „Титаник 3“ на Специјалното јавно обвинителство. Во „Таргет – Тврдина“
Македонија

Во Кривичниот суд нови рочишта за „Титаник“ и „Титаник 3“ на СЈО

Редакција
Во Кривичниот суд Скопје продолжува судењето за случаите „Титаник“ и „Титаник 3“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО). Случајот „Титаник“ се наоѓа доказна постапка, а на