еМагазин

Tag : ТНГ

БАШ НИ Е ЌЕФ

„Макпетрол“ презентираше ново упатство за безбедно ракување и користење на своите производи

Редакција
„Макпетрол“ промовираше уште една безбедносна мерка, односно кратко упатство за безбедно ракување и користење на боците со ТНГ. Раководителот на полнилница „Миладиновци – Макпетрол“, Сашо...