еМагазин

Tag : трансакција

Бизнис

Комерцијална банка ја реализираше првата трансакција со хартии од вредност во странство

Никола Осило
Дирекцијата за вршење услуги со хартии од вредност, при Комерцијална банка АД Скопје успешно ја реализираше првата трансакција со хартии од вредност на странски пазар,
Бизнис

НЛБ е првата овластена банка преку која ќе можете да тргувате со хартии од вредност на странските пазари

Редакција
НЛБ Банка со задоволство ги известува своите клиенти – физички и правни лица дека после неколку месечни интензивни подготовки за првпат во Македoнија ја овозможува
Бизнис ТОП СТОРИИ

Во блок-трансакција продадени акции од „Оилко“ за 312.000 евра

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 19,2 милиони денари или 312.000 евра денеска на Македонската берза се продадоа 4.000 акции од „Оилко“ КДА Скопје. Акциите се продадоа по
Бизнис ТОП СТОРИИ

Во блок-трансакција продадени акции од „Макпетрол“ за девет милиони денари

Никола Осило
Во блок трансакција вредна 9 милиони денари денеска на Македонската берза се продадоа 155 акции од „Макпетрол“ АД Скопје. Акциите се продадоа по цена од
Бизнис ТОП СТОРИИ

Во блок-трансакција продадени 500 акции од „Алкалоид“ за 4,2 милиони денари

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 4,2 милиони денари денеска на Македонската берза се продадоа 500 акции од „Алкалоид“ АД Скопје. Акциите се продадоа по цена од 8.500
Бизнис

Во блок-трансакција вредна 5,3 милиони денари продадени акции од Комерцијална банка

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 5,3 милиони денари вчера на Македонската берза се продадоа 938 акции од Комерцијална банка. Акциите се продадоа по цена од 5.660 денари
Бизнис

Во блок-трансакција продадени 1.800 акции од „Гранит“

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 1,5 милиони денари вчера на Македонската берза се продадоа 1.800 акции од „Гранит“ АД Скопје. Акциите се продадоа по цена од 836
Бизнис

Во блок-трансакција продадени 1.000 акции од Комерцијална банка

Никола Осило
Во блок трансакција вредна 5,1 милиони денари денеска на Македонската берза се продадоа 1.000 акции од Комерцијална банка АД Скопје. Акциите се продадоа по цена
Бизнис

Во блок-трансакција продадени 1.500 акции од Комерцијална банка

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 7,7 милиони денари денес на Македонската берза се продадоа 1.500 акции од Комерцијална банка. Акциите се продадоа по цена од 5.160 денари
Бизнис

Во блок-трансакција продадени акции од НЛБ Банка за 3,5 милиони денари

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 3,5 милиони денари денеска на Македонската берза се продадоа 250 акции од НЛБ Банка. Акциите се продадоа по цена од 14.000 денари