еМагазин

Tag : трговска размена

Бизнис

Раст и на извозот и на увозот во септември

Редакција
Вкупно 11.640.243.000 американски долари изнесува трговска размена на Македонија за периодот јануари-септември 2018 година. Притоа, на извоз отпаѓаат 5.046.877.000 што е раст од 22,7 отсто во однос...