еМагазин

Tag : туристичка дејност

Бизнис

Вршителите на туристичка дејност бараат помош од Владата

Редакција
Од здружението на граѓани „Хост Турист“ бараат помош од државата, бидејќи поради вонредната состојба прогласена за справување со корона вирусот и затворените граници целосно им...