еМагазин

Tag : украсување

Бизнис ТОП СТОРИИ

Кај две фирми завршиле 91% од парите за новогодишно украсување на македонските општини

Редакција
Центарот за граѓански комуникации ја објави базата на податоци за сите тендери на локалните власти за новогодишно украсување за дочекот на 2020 година. Базата на...
Бизнис

Која од општините потрошила најмногу пари за новогодишно украсување

Редакција
За разлика од претходната година кога улиците и плоштадите за Новата година ги красеа градот Скопје и 18 општини во вкупна вредност од 474 илјади...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Општините за новогодишно украсување потрошиле 615 илјади евра: Најголем дел од парите за една фирма

Редакција
Центарот за граѓански комуникации ја објави базата на податоци за сите тендери на локалните власти за новогодишно украсување за дочекот на 2019 година. Базата на...
Локално

За новогодишното украсување на Скопје ќе се потрошат 13 милиони денари

Редакција
Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, изјави дека согласно буџетската ставка за новогодишното украсување на градот биле предвидени 16 милиони денари, но по завршувањето на...