еМагазин

Tag : Унија

Македонија

ЗНМ реагира што новинарката на МРТВ Гордана Ѓорчева била водителка на Конференцијата на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ

Редакција
Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ) ја повикува Македонската радио телевизија да го истражи случајот каде нивната вработена новинарка Гордана Ѓорчева, на 18-годишнината на Конференцијата...
Македонија

Благица Ласовска нова претседателка на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ

Редакција
Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ ја избра Благица Ласовска за претседател на Унија на жени на ВМРО-ДПМНЕ, а Тимчо Муцунски секретар за меѓународна соработка. Ласовска, која...