еМагазин

Tag : усогласување

БЕСПАРИЦА

Пензионерите ќе добијат минимално зголемување на пензиите од 1,8 отсто заради усогласувањето

Редакција
Со исплата на септемвриската пензија на почетокот на октомври ќе се изврши усогласување на пензиите за 2018 година за 1,8% кое се прави согласно со...