еМагазин

Tag : Валентин Петрески

ТОП СТОРИИ Убава приказна

(Галерија) Брендот ТиноСки веќе можете да го најдете во нов арт простор во Дебар Маало

Редакција
Профилите на Инстаграм на Валентин Петрески, или со уметничко име ТиноСки, кои изобилуваат со шаренило од бои, убави пораки, ситни изработени работи кои во текот...
ТОП СТОРИИ Убава приказна

(Галерија) Дизајнот на ТиноСки предизвикува насмевки, емоции и го буди детето во нас

Силвана Жежова
Валентин Петрески или со уметничко име ТиноСки сака да создава уметност за луѓето да ги прави среќни. Неговите профили на Инстаграм изобилуваат со шаренило од...