еМагазин

Tag : Ваш курир плус

Бизнис ТОП СТОРИИ

Се продава возниот парк на „Ваш курир плус“: Комбиња и камиони по багателни цени

Редакција
Стечајниот управник на  стечајниот должник друштво за услуги,промет и трговија „Ваш курир плус“ увоз-извоз ДОО Прилеп објави оглас за продажба на движниот имот на компанијата....