еМагазин

Tag : Васил Наци

БАШ НИ Е ЌЕФ

Над 30 говорници и панелисти на Балкански претприемачки самит во Скопје

Редакција
Балканскиот претприемачки самит кој на 13. септември 2019 ќе донесе над 30 говорници и претприемачи во Скопје ќе биде уникатен настан кој ќе помогне во...