еМагазин

Tag : Васил Тупурковски

Македонија

Васил Тупурковски: Треба да го прифатиме договорот за името како единствено реално решение

Редакција
Договорот за името треба да го прифатиме како единствено реално решение. На референдумот на 30 септември нема да водиме партиски борби, туку ќе се бориме