еМагазин

Tag : веле слалом

ЖИВОТ

Пријавете се за Аматерскиот хуманитарен велеслалом во Маврово

Редакција
На падините на Маврово годинава по 18-ти пат ќе се одржи традиционалниот Аматерски хуманитарен велеслалом. Од 21-ви до 23-ти февруари, на овој настан ќе учествуваат...