еМагазин

Tag : Велнес

ДОБРОСОСЕДСТВО

Три бугарски телевизии добија дозвола да се емитуваат во Македонија

Редакција
Три бугарски телевизии со различна програмска содржина од денеска се присутни во македонскиот медиумски простор. Дозволата за емитување во земјава ја добиле пред две недели,...