еМагазин

Tag : Верна

БАШ НИ Е ЌЕФ

На 1. март започнува новата наградна игра на Макпетрол, „ВЕРНА секогаш со Вас!“

Редакција
На денешната прес-конференција, компанијата Макпетрол АД ја промовираше новата наградна игра за 2020 година, од „ВЕРНА секогаш со Вас“, која започнува на 1. март, а...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) „Макпетрол“ ги додели наградите од шестото редовно и третото мастер коло од наградна игра „Со ВЕРНА полни и секогаш добиј“

Редакција
„Макпетрол“ денес, во продажно-сервисниот салон на Хонда ги додели наградите од шестото редовно и третото мастер коло од наградна игра „Со ВЕРНА полни и секогаш...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Доделени наградите од четвртото редовно и второ мастер коло од наградна игра „Со ВЕРНА полни и секогаш добиј“  

Редакција
Макпетрол денес, во продажно-сервисниот салон на Honda ги додели наградите од четвртото редовно коло, како и од второто мастер коло од овогодинешната наградна игра на...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Нова наградна игра на „Макпетрол“ на програмата за лојалност „Верна“

Редакција
„Макпетрол“, како веќе докажана општеството одговорна компанија која е ориентирана пред се кон потрошувачите, и во 2019 година, четврта година по ред продолжува да ги...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) „Меџик“ маркетите на Макпетрол со ново име, ВЕРНА Shop & drive

Редакција
Макпетрол го најавува ребрендирањето на веќе познатите и модернизирани маркети кои од сега ќе бидат под брендот ВЕРНА. Новиот визуелен идентитет и назив на нашите...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Доделени наградите „Верна“ од четврто редовно и второ мастер коло

Редакција
Денеска, во продажно-сервисниот салон на Хонда беа доделени наградите од четврто редовно и второ мастер коло од наградната игра на Макпетрол АД, „Верна повторно наградува“....