еМагазин

Tag : Весна Дојчинова Андреева

Да помогнеме

Дојчинова Андреева: 2019 година сите ја дочекавте во еуфорија, јас ја чекав во тага

Редакција
2019 година сите ја дочекавте во еуфорија, јас ја чекав во тага, бидејќи овој дечко наместо да се спрема и дотерува да оди на дочек...