еМагазин

Tag : вежбање

ЖИВОТ

Fit Family: 14 придобивки од вежбање со инфра црвена лампа

Редакција
Во  Fit Family – студиото  за вежбање, слабеење и здрав живот специјализирано само за жени се практикува Термо физичката метода. Тие нудат комплетна програма за
Интервју

Ивица Јанев: Воздух, вода и правилна исхрана се клучни фактори за здрав и квалитетен живот

Редакција
За здравиот начин на живот, за правилната исхрана, за целосната грижа на нашето тело и изглед разговараме со персоналниот фитнес тренер, Ивица Јанев. Ивица се