еМагазин

Tag : видеа

МАКЕДОНСКО ТОП СТОРИИ

(Видео) Шоуто на мечињата од Шар Планина ги топи срцата

Никола Осило
Шар Планина е еден од најубавите и најживописни природни богатства на Македонија, која изобилува со прекрасна вегетација, но и богат животински свет. Тоа најдобро го