еМагазин

Tag : Виктор Стојчевски

Бизнис

Виктор Стојчевски се стекна со 250 акции од „Алкалоид“

Никола Осило
Членот на Управен одбор на „Алкалоид“ АД Скопје, Виктор Стојчевски, се стекна со 250 обични акции издадени од „Алкалоид“ АД Скопје, информира компанијата преку Македонската
Бизнис

Виктор Стојчевски купи 300 акции од „Алкалоид“

Никола Осило
Членот на Управен Одбор на „Алкалоид“ АД Скопје, Виктор Стојчевски, се стекна со 300 обични акции издадени од „Алкалоид“ АД Скопје, соопшти компанијата преку Македонската
Бизнис

Виктор Стојчевски купи 500 акции од „Алкалоид“

Никола Осило
Членот на Управен Одбор на „Алкалоид“ АД Скопје, Виктор Стојчевски се стекна со 500 обични акции издадени од „Алкалоид“ АД Скопје, соопшти компанијата преку Македонската
Македонија

ЕЛЕМ потврди дека кај нив е вработен синот на пратеничката на СДСМ, Мира Стојчевска

Редакција
АД Државни електрани на Македонија (ЕЛЕМ) извести дека Виктор Стојчевски, синот на пратеничката на СДСМ, Мира Стојчевска е примен во редовен работен однос во компанијата по
Бизнис

Виктор Стојчевски купи акции од „Алкалоид“

Никола Осило
„Алкалоид“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека членот на Управниот одбор, Виктор Стојчевски, се стекнал со 317 обични акции издадени од „Алкалоид“ АД Скопје.