еМагазин

Tag : вина од македонија

Бизнис

Вина од Македонија: Цените на грозјето се повисоки од минатогодишните, притисоците и блокадите ќе нанесат непроценливи штети за целата индустрија 

Редакција
Здружението „Вина од Македонија“, во кое членуваат најголемите производители и извозници на вино во земјата, оценува дека најавите за можни блокади на патиштата, како начин...