еМагазин

Tag : визири

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каде и како да купите заштитен визер за превенција од коронавирусот

Редакција
Освен заштитните маски, дел од секојдневието во Македонија, полека но сигурно, стануваат и заштитните визери и тоа ќе биде така додека не се најде вакцина...
БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Како идеја се претвори во успешна хуманитарна акција: Се подготвува испорака на 20.000 визири на МВР и АРМ, до сега се поделени 10.000 на здравствените работници

Редакција
Акцијата која ја започнавме пред два месеци го достигнува својот врв. Досега со помош на сите хуманитарни луѓе и нивните 3Д печатари поделивме близу 10.000...
БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Некој донира бесплатно, некој откупува за да профитира: Потребен е проѕирниот дел од визирот инаку акцијата за донација ќе престане

Редакција
До вечерта на 7.април се произведени и дистрибуирани 6.500 заштитни маски со визири финансиски поддржани со средства донирани од граѓани и фирми, информираат инцијаторите на...