еМагазин

Tag : Владимир Тодоровиќ

Бизнис ТОП СТОРИИ

Тодоровиќ за „Македонско село“ треба да плати 43.000 евра и да ја подмири киријата за следните шест месеци

Редакција
Директорот на Службата за општи и заеднички работи (СОЗР), Пеце Мирчески, изјави денеска дека остварил средба со претставниците на менаџментот на „Тинекс“ и хотелот „Квинс“
Бизнис ТОП СТОРИИ

Има ли веќе нови кандидати кои ќе го „рентаат“ Македонско село

Редакција
Менаџментот на Македонско село вчера преку Фејсбук најави дека комплексот од денеска ќе биде затворен. „Ве информираме дека менаџментот на комплексот Македонско село донесе одлука