еМагазин

Tag : Владимир Трпаноски

Убава приказна

Брендот се проширува: Маслото Брилијант Омега 3 во продажба

Редакција
Брилијант Омега 3 е новото масло за јадење од Витаминка кое е достапно на продажните места. Со појавата на Брилијант Омега 3, се зголемува производниот